Platformă de știri și opinii

Incidență (covid-19), Dâmbovița: 4 comune sunt în „scenariul roșu”. La Târgoviște crește constant numărul de cazuri. Toate datele, 12 ianuarie

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Din ce în ce mai multe localități dâmbovițene intră în zona periculoasă a incidenței numărului de cazuri covid-19. Conform celei mai recente raportări, a celor de la Prefectura Dâmbovița, sunt deja patru comune ce funcționează în așa numitul „scenariu roșu” (incidență de peste 3 la mie). Este vorba despre Râu Alb ( cea mai mare incidență din Dâmbovița, de 4,51/1000), Tătărani, Cândești și Ciocănești. În alte 14 localități dâmbovițene incidență a trecut de pragul de 1,5 la mie.

Incidențe Dâmbovița- 12 ianuarie 2021

În zona galbenă se regăsește și municipiul Târgoviște, cu o incidență de 1,99/1000, dar și cu o creștere accelerată a numarului de cazuri active ( 182, cele mai multe din județ, în data de 12 ianuarie). Numărul de cazuri noi, din ce în ce mai mare, face ca tot mai puține comunitați dâmbovițene să se situeze în zona verde, de la o zi la alta. Mai sunt doar 15 localități dâmbovițene, dintr-un total de 89, unde nu mai este raportat niciun caz activ de îmbonăvire, în data de 12 ianuarie.

Pentru toate datele aferente zilei de 12 ianuarie, click descarcă mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top