fbpx

Platformă de știri și opinii

A cincea creșă reabilitată la Târgoviște, în ultimii 2 ani. Ce spune administrația locală despre noul obiectiv

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Primăria Târgoviște este foarte aproape de momentul în care va bifa o performantă aproape unicat în România, respectiv reabilitarea integrală a infrastructurii educaționale, de la nivelul orașului. Cea de-a cincea creșă din Târgoviște, ce este reabilitată în ultimii doi ani, este aproape de momentul finalizării lucrării.

Sursa foto articol- Postare facebook/ Daniel Cristian Stan

După finalizarea, în ultimii 2 ani, a lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de 4 creșe în municipiul Târgoviște (respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16), iată că și proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 2 Târgoviște”, prinde contur.

✅ Prin această investiție, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

✅ Valoarea totală a investiției este de 3.886.445,17 lei (inclusiv TVA), lucrările vor fi finalizate în această toamnă, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locala.

‼️ Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România.Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 2 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri!

A transmis edilul șef al Târgoviștei, Cristian Stan, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top