fbpx

Platformă de știri și opinii

Covid-19, Dâmbovița: Crește numărul de cazuri și incidențele. 11 localități în zona periculoasă. Toate datele (10 ianuarie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

De la o zi la alta numărul localităților dâmbovițene în care se înregistrează creșteri ale incidențelor (cazuri covid-19) este din ce în ce mai mare. Conform celor mai recente date (10 ianuarie), comunicate de Prefectura Dâmbovița, două localități sunt deja în așa numitul scenariu roșu de funcționare ( incidență mai mare de 3 la mie). Este vorba de Tătărani și Râu Alb (a intrat în zona roșie în data de 10 ianuarie). Alte 9 localități sunt în așa numită zonă galbenă a incidenței ( peste 1,5 la mie). Este vorba despre Vârfuri, Ciocănești, Șotânga, Valeni Dâmbovița, Crevedia, Razvad, Cândești, Valea Lungă și Cornățelu.

Incidență Dâmbovița- 10 ianuarie 2022

La Târgoviște sunt cele mai multe cazuri active din județul Dâmbovița, respectiv 134 ( cu 29 mai multe decât în ziua precedentă), iar incidența se apropie de „pragul galben”, fiind de 1,46/1000.

În 18 localități dâmovițene nu se înregistrează, momentan, niciun caz activ de îmbolnăvire, dar numarul acestor localitați (cu zero cazuri) scade în fiecare zi.

Pentru toate datele aferente zilei de 10 ianuarie 2022, click descarcă mai jos:

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top