fbpx

Platformă de știri și opinii

CJ Dâmbovița anunță că a fost scos la licitație proiectul de reabilitare a DN 71

in Actualitate/Administrație by
Banner

Proiectul de reabilitare a DN 71 este mai aproape de fi realizat. Anunțul a fost făcut de Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, ce a informat că proiectul, ce va costa aproape un miliard de lei, este scos la licitație, pe SICAP, urmând ca până în debutul lunii martie 2022 să fie desemnat un câștigător al acestei licitații.

Coreneliu Ștefan, Foto Arhivă

„Am promis, se realizeză! Au fost scoase la licitație proiectul tehnic și execuția lucărilor pentru DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia. Vorbim de lărgire la 4 benzi a tronsonului Bâldana-Târgoviște, dar și modernizarea traseului Târgoviște-Sinaia.Valoarea proiectului se ridică 976.963.755,99 lei. Deschiderea ofertelor celor care vor participa la această licitație este programată pentru data de 10.03.2022.#ConsiliulJudețeanDâmbovița

A scris, pe pagina sa de facebook, Corneliu Ștefan.

Sursa foto- Postare facebook/ Corneliu Ștefan

Proiectul de reabilitare a DN 71, o arteră ce străbate județul Dâmbovița de la nord la sud, între Cota 1000 (la limita cu județul Prahova și orașul Sinaia) și până la Târgoviște si apoi la Bâldana, este unul cu o istorie tumultoasă fiind în mai multe rânduri amânat.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top