Platformă de știri și opinii

Tătărani, prima localitate dâmbovițeană ce revine în scenariul roșu de funcționare (covid-19). Toate datele – 9 ianuarie

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Prima localitate dâmbovițeană, ce revine în „scenariul roșu de funcționare” (covid-19), în așa numitul val al cincilea, al noului coronavirus, este comuna Tătarani. În data de 9 ianuarie 2022, conform raportării zilnice a celor de la Prefectura Dâmbovița, la Tătărani, incidența cazurilor de îmbolnăvire a atins o rată de 4/1000. Conform reglementărilor actuale, este considerat pragul roșu în momentul în care se atinge o valoare a incidenței de minim 3 la mie. Alte 7 localități din Dâmbovița au intrat deja în scenariul galben de funcționare (o rată mai mare de 1,5 la mie). Este vorba despre comunele: Vârfuri, Răzvad, Văleni-Dâmbovița, Șotânga, Aninoasa, Cornățelu și Râu Alb.

Incidența cazuri ( covid-19, Dâmbovița- 9 ianuarie 2022

Cele mai multe cazuri active se înregistrează, în județul Dâmbovița, în municipiul Târgoviște, unde sunt 105 cazuri active ( 17 cazuri în plus fată de ziua precedentă). Incidența a trecut de 1/1000 și la Târgoviște, mai mult decât dublu față de cea înregistrată în urmă cu doar 3-4 zile.

Din ce în ce mai puține localități dâmbovițene înregistrează 0 (zero) cazuri active. Numarul acestora a scăzut la 17, în data de 9 ianuarie.

Pentru toate datele, aferente zilei de 9 ianuarie, click descarcă mai jos.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top