fbpx

Platformă de știri și opinii

Stadionul „Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut

in Sport by
Banner

Continuă lucrările la arena Chindiei Târgoviște, care ar trebui să fie complet funcțională în vară, la trei ani de la debutul reabilitării. Întreaga investiție este asigurată din bugetul local, respectiv din fondurile Primăriei. Stadionul ar urma să aibă aproximativ 8.500 de locuri, toate pe scaune, jumătate dintre ele acoperite. Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a detaliat într-o postare pe Facebook stadiul lucrărilor.

„Stadionul „Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut! Au fost deja montate jumătate dintre gradenele prefabricate, destinate zonei de tribună aferentă galeriei oaspeților! Totodată, se lucrează la cele 3 rânduri de ziduri de sprijin aferente tribunei noi și continuă intervențiile de compartimentare a spațiilor de sub gradene (toalete, cabinete medicale, magazin de prezentare, etc)! Imediat ce vremea va permite așternerea hidroizolației, vor fi montate toate scaunele aferente tribunei vechi. De precizat că au fost aprovizionate și cele 2 tabele de marcaj. Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului „Eugen Popescu”, casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni, sperăm chiar in acest sezon!”, a scris Primarul Târgoviștei.

Banner

1 Comment

  1. da, lucrările continuă și tot continuă „în ritm susținut” de doi ani și jumătate
    se vor face 3 ani în vară și eventual oină se va juca, că tot nu vin spectatori
    cînd un avocat face inginerie se vede stilul pompieristic (centura nu se uită!), iar cînd mai face și pe politicianul are ca scop să toace cît mai mulți bani de la buget că famiglia e mare
    și trai pe vătrai, năneacă, restaurația „ciolaniadei” PSD s-a produs prin grija prezidentului republicii 🙁

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top