fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Când va fi gata podul de la Pavcom, de pe DN 72. Ce spune administrația locală

in Actualitate/Administrație by
Banner

Unul dintre cele mai importante pasaje rutiere, de pe raza municipiului Târgoviște, dacă nu cumva chiar cel mai important, este foarte aproape de momentul în care va fi reabilitat integral. Podul de la Pavcom sau de pe DN 72, de la Combinat, denumiri sub care mai este cunoscut pasajul, de catre târgovișteni, a intrat în reabilitare în cadrul unui proiect mai amplu, implementat de administrația locală cu ajutorul fondurilor europene. Priamarul orașului, Cristian Stan, a anunțat că pasajul va fi gata în primăvara acestui an.

Sursa foto articol- Cristian Stan/ Facebook

Continuă lucrările de reabilitare a pasajului peste calea ferată de pe DN 72, (zona Pavcom), lucrări care presupun reabilitarea completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolației, a rosturilor sau a parapeților!

✅ În aceste zile, se lucrează la noul sistem de iluminat public, dar și la parapeții de protecție.Pasajul în discuție este cel de-al treilea pasaj rutier care se reabilitează în ultimii 3 ani de către administrația locală târgovișteană, după pasajul de pe strada Petru Cercel, cel de la Aninoasa sau cel de la Teiș. Totodată, au fost construite și 2 poduri noi, respectiv podul nou de la Teiș și pasarela de pe strada Cornel Popa. ✅ Pasajul va fi finalizat în această primăvară, iar finanțarea investiției este asigurată din fonduri europene!”

A transmis Cristian Stan, pe pagina sa de facebook.

Banner
Go to Top