Platformă de știri și opinii

Aninoasa – Urmărit internațional, după ce a spart un bancomat (jackpotting), în Belgia, reținut de polițiștii dâmbovițeni

in Actualitate by
Banner

Un tânăr de 21 de ani, din comuna dâmbovițeană Aninoasa, a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni. Bărbatul era urmărit internațional, după ce comisese o tentativă de jackpotting, în Belgia. Termenul de jackpotting descrie încercarea de a sustrage bani dintr-un bancomat, din conturile altor persoane, folosind un computer portabil, ce păcălește, sau încearcă, sistemele soft ale bancomatului.

Conform celor de la IPJ Dâmbovița:

„La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu polițiști de la Postul de Poliție Aninoasa, au identificat, în localitatea Săteni, un bărbat de 21 de ani, urmărit internațional.

Pe numele lui, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a două infracțiuni de ”tentativă de jackpotting”, fiind spart un bancomat și provocate pagube materiale considerabile.

Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Ploiești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 15 zile.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Foto articolImagine cu un caracter ilustrativ

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top