fbpx

Platformă de știri și opinii

Primăria Târgoviște anunță modificări de program și surprize la Cinematograful „Independența”

in Actualitate/Administrație by
Banner

După exact o lună de funcționare, Cinematograful „Independența” din Târgoviște va oferi noi oportunitați, pentru cei interesați de lumea filmului. Administrația locală, cea care gestionează functionarea cinematografului, a anunțat, într-o conferință de presă, că din luna ianuarie 2022 instituția va propune o ofertă mai diversificată.

” Am hotărât ca din luna ianuarie să modificăm orarul de funcționare, în sensul că de acum înainte vor rula filme și în ziua de joi, astfel că programul va fi de o singură reprezentație zilnic, de la ora 19.00, în intervalul joi-duminică. În continuare, în zilele de sâmbătă și duminică, vor rula filme pentru copii, începând cu ora 11:00.”

Tot din ianuarie 2022, iubitorii de film vor putea viziona și filme în format 3D, a mai anunțat primarul Târgoviștei. Primul film 3D va rula joi, 6 ianuarie 2022.

Cinematograf „Independența”, 4 ianuarie 2022 ( conferință de presă)

Vor fi foarte multe premiere, la cinematograful târgoviștean, a mai anunțat edilul șef al orașului, iar prețul biletelor este de 20 și respectiv 30 de lei ( la premiere). În prima lună de funcționare, cinematograful de la Târgoviște a adunat aproximativ 3300 de spectatori, în condițiile în care accesul la spectacole este restricționat, din cauza actualelor măsuri sanitare de protecție, din România (pandemia covid-19).

Banner
Go to Top