Platformă de știri și opinii

CFR Cluj încheie azi campania europeană. Meci doar de palmares pentru campioană

in Sport by
Banner

CFR Cluj – Jablonec (astăzi, ora 19.45) este meciul care încheie actuala campanie europeană a formaţiei care a început sezonul cu Marius Şumudică şi l-a continuat cu Dan Petrescu pe banca tehnică. 

Singura reprezentantă a României care s-a calificat într-o grupă a cupelor europene a luat un singur punct în Grupa D a Conference League, chiar dacă nu a avut drept adversare echipe de primă mână a fotbalului european.

În ultimul meci, CFR Cluj a fost învinsă de Randers, 1-2, la capătul unui meci slab al echipei noastre.

În partida tur dintre CFR şi Jablonec, scor 0-1, cehii au învins dintr-un penalty făcut de Mario Camora.

Nu mă aşteptam ca în Conference League să fim doar cu un punct după cinci meciuri. Realitatea e asta, putem găsi o mie de scuze, dar scuzele nu le acceptă nimeni. Toţi ştim ce s-a întâmplat aici la club, nu a fost o stabilitate şi acest lucru s-a văzut în Europa. Dar în campionat nu s-a simţit acest lucru.

Cred că este de învăţat din ceea ce s-a întâmplat anul acesta pentru viitor. Dar nivelul din Cehia, Danemarca sau Olanda este mult peste nivelul nostru şi atunci când întâlnim cu o echipă mai puternică decât în campionat suferim.

Voi băga cea mai bună echipă, vom încerca să câştigăm meciul, să respectăm competiţia şi să respectăm clubul şi fanii noştri. Dacă Jablonec va câştiga are şanse la locul doi, egalul cred că nu le ajunge. Trebuie să vină aici să rişte să câştige„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă de miercuri.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top