fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: „Cinematograful Independența” redeschis pentru public. Primele filme vor rula începând de vineri, 10 decembrie (FOTO-program)

in Actualitate by
Banner

Cinematograful „Independența” din Târgoviște se redeschide pentru public. Clădirea a fost recent reabilitată, în urma unui proiect finanțat prin CNI, iar în acestă săptâmână a revenit, după perioada de efectuare a lucrărilor de reabilitare, în administrarea Primăriei Târgoviște. Într-o conferință de presă ( n.red.- 7 decembrie 2021) reprezentanții administrației locale au anunțat, chiar din incinta cinematografului că: „După o pauză de aproximativ 15-10 de ani la cinematograful „Independența vor rula, din nou fime pentru public”. ( declarație Cristian Stan, primar Târgoviște).

Edilul șef al orașului a făcut și precizari în legătură cu programul de funcționare a noului cinematograf. Astfel, proiecțiile de filme vor avea loc în zilele de vineri-duminică, iar dacă va exista cerere vor fi programate proiecții și în alte zile ale săptămânii. În fiecare zi de proiecție filmele vor începe la orele 17:00 și 20:00. Sâmbăta și duminica vor rula, începând cu ora 11.00, filme pentru copii.

Capacitatea sălii de cinema este de aproximativ 500 de locuri, dar acestea nu vor putea fi ocupate, în momentul de față, în totalitate, din cauza restricțiilor pandemice. Filmele vor fi producții 2020-2021, a precizat primarul Târgoviștei.

Conf. de presă, 7 decembrie 2021, Cinematograf Independența, Târgoviște

Biletele vor putea fi achiziționate si on-line de pe site-ul cinematograf-independenta.ro ( ce va deveni operațional pe parcursul zilei de 7 decembrie 2021). Prețul biletelor variază între 10 ( biletele cu reduceri) și 30 de lei ( la premiere). Prima proiecție va avea loc vineri, 10 decembrie, începând cu ora 17.00.

Banner
Go to Top