fbpx

Platformă de știri și opinii

Băleni – Podul de pe DJ 711 a fost finalizat, iar traficul rutier va fi reluat în zonă, anunță CJ Dâmbovița

in Actualitate/Administrație/Utile by
Banner

O importantă lucrare de reabilitare a infrastructurii rutiere, din județul Dâmbovița, a fost finalizată, iar traficul rutier va fi reluat în zonă începând de marți, 7 decembrie.

Sursa foto articol- Corneliu Ștefan/ Facebook

Anunțul a fost făcut de Corneliu Ștefan, președinte al CJ Dâmbovița, instituție ce realizează, cu ajutorul unui proiect finanțat de fonduri europene, respectiva lucrare. Este vorba despre podul de peste pârăul Racovița, din comuna Băleni, lucrare ce este amplasată pe DJ 711.

„În octombrie promiteam că, până la sfârșitul acestui an, vom relua circulația pe podul din comuna #Băleni.🤝🏻 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢𝐭𝐚̆! ✅ De mâine dimineață, podul de peste pârâul Racovița, de pe DJ 711, va fi redat circulației. În această seară se toarnă ultimul strat de asfalt.Lucrările la acest pod refăcut din temelie au o valoare de peste 2.000.000 de lei și fac parte din 𝐋𝐨𝐭𝐮𝐥 𝟑 al celui mai important proiect de modernizare a infrastructurii de transport județean, 𝐃𝐉 𝟕𝟏𝟏 𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢-𝐃𝐨𝐛𝐫𝐚-𝐅𝐢𝐧𝐭𝐚-𝐁𝐢𝐥𝐜𝐢𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢-𝐂𝐨𝐣𝐚𝐬𝐜𝐚.Valoarea totală a lucrărilor de pe acest tronson este de aproximativ 50.000.000 lei.”

A scris pe pagina sa personală de facebook, Corneliu Ștefan.

Banner
Go to Top