fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia, răpusă iar de arbitri. Săndoi: Suntem cea mai dezavantajată echipă din Liga I!

in Sport by
Banner

Chindia a fost executată din nou de arbitri, în meciul de la Ploiești cu CFR Cluj (0-1). Singurul gol al întâlnirii, marcat de Omrani, la jumătatea primei reprize, a fost precedat de un henț clar, la Costache, nesancționat de centralul Radu Petrescu. În repriza a doua, Boateng avea să fie iertat de eliminare, după un contact cu Neguț. Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a răbufnit din nou, la adresa arbitrilor care sunt delegați să conducă meciurile echipei dâmbovițene:

„Cred că am început destul de ezitant partida, cu puțină teamă, gândindu-ne ce adversar avem în față. Dar am crescut, ușor, ușor în joc și am avut două reprize diferite. În prima repriză, CFR-ului a gestionat bine jocul. A doua repriză a fost cu un plus pentru noi.

Asta mă nemulțumește… toate meciurile cu echipele importante le-am pierdut la mustață. Și cu FCSB, și cu Craiova, și astăzi, am fost foarte aproape de un rezultat pozitiv. Mi-e greu să vorbesc de problemele de arbitraj, dar mă duce gândul și la asta. Uitați-vă la captura imaginii de la golul CFR-ului de astăzi. La Costache… mai și glumim, mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț. De ce să se judece în alt fel? Nu știu, chiar am stat de vorbă cu Dan Petrescu, pentru că îl apreciez foarte mult. Și el a zis că e posibil să fi fost două lovituri de la 11 metri pentru ei. Dar cred că la faza golului trebuia acordat henț. N-am vorbit cu Radu Petrescu, ce să mai vorbesc? Dacă am fi avut VAR, Chindia avea șase-șapte puncte mai mult, asta e părerea mea și nu poate să mi-o schimbe nimeni.

Ăsta e adevărul, se strâng meciuri. Analiza greșelilor o să o facă persoane autorizate. Mă doare și îi doare și pe jucători. Stăm cu un stres în plus, era altceva dacă aveam acum 25 de puncte. E normal să plătim pentru greșelile noastre, dar cred că n-ar trebui să plătim și pentru alte greșeli. Sper să se încheie! Legea compensației nu există pentru noi. Din acest campionat, echipa cea mai dezavantajată este de departe Chindia Târgoviște”.

Chindia va disputa lunea viitoare următorul meci oficial, cu Dinamo, în deplasare, în runda a 19-a a campionatului.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top