fbpx

Platformă de știri și opinii

Universitatea Craiova este a patra semifinalistă a Cupei României

in Sport by
Banner

Duelul oltenilor pentru un loc în semifinalele Cupei României s-a încheiat cu victoria Universității. ACSO Filiași nu a reușit să producă o nouă surpriză.

Filiași, revelația sezonului în Cupa României, a reușit să treacă de UTA Arad și Hermannstadt pentru a întâlni în sferturi pe Universitatea Craiova. Gazdă pe stadionul “Ilie Oană”, echipa din Liga a 3-a a visat timp de aproape jumătate de oră la semifinalele competiției.

Universitatea Craiova și-a confirmat statutul de favorită și după 24 de minute a deschis scorul prin Elvir Koljic. Vătăjelu a centrat în interiorul careului și bosniacul a trimis mingea sub transversală. Cinci minute mai târziu, Andrei Ivan a dublat avantajul Craiovei după ce a scăpat singur spre poartă și l-a învins pe Șerban cu un lob. În partea secundă elevii lui Reghecampf cu controlat din nou jocul și Gustavo, intrat în locul lui Koljic, a profitat în minutul 63 de o greseală a apărării adverse și a înscris al 3-lea gol al Universității. Pe final de partidă, Filiași a avut câteva acțiuni pe contra-atac, dar nu a reușit să înscrie golul de onoare.

Chiar dacă a fost eliminată, ACSO Filiași rămâne cea mai frumoasă poveste din acest sezon al Cupei României și intră în grupul select al echipelor care fac ca această competiție să fie una a surprizelor.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top