Platformă de știri și opinii

Creștere ușoară a incidenței (cazuri covid-19), la Târgoviște și în alte câteva localități dâmbovițene. Date complete (2 decembrie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

După aproximativ două săptămâni de scădere constantă a ratei de incidență a cazurilor, de covid-19, la Târgoviște, în data de 2 decembrie, s-a înregistrat o creștere a ratei de incidență. De la o rată de 1,87/1000, în data de 1 decembrie s-a ajuns la o rată de 1,88/1000 în data de 2 decembrie (173 de cazuri active, cu unul mai mult decât în data de 1 decembrie). Este pentru prima dată, în ultimele săptâmâni, când se întâmplă acest lucru. De altfel, situația se regăsește și în alte localități dâmbovițene, precum Cândești sau Fieni. Creșterile sunt, deocamdată, nesemnificative (1-3 cazuri în plus față de ziua precedentă).

Incidență cazuri covid-19 Dâmbovița, 2 dec. (1)

Peste „pragul roșu” ( incidență de cel puțin 3 la mie) mai sunt, în județul Dâmbovița, doar 8 localități ( în punctul de maxim al valului 4 pandemic erau, în această situație, 88 din totalul de 89 de localități din Dâmbovița).

Incidență cazuri covid-19 Dâmbovița, 2 dec. (2)

Patru localități dâmbovițene, Bilciurești,Malu cu Flori,Râu Alb și Văleni Dâmbovița, înregistrează, în continuare, un grad de incidență de 0 (zero), nefiind înregistrat niciun caz activ de îmbolnăvire, în aceste comunități, în ultimele 14 zile.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top