fbpx

Platformă de știri și opinii

Reacții după Chindia – Sepsi, încă un meci în care târgoviștenii au fost dezavantajați de arbitri

in Sport by
Banner

Chindia a părăsit marți seară Cupa României, după 1-2 la Ploiești cu Sepsi OSK. Daniel Popa a marcat singurul gol al gazdelor, în minutul 72, în timp ce oaspeții au punctat în ultima parte a primei reprize, prin autogolul lui Căpușă (35) și Bărbuț (40). În debutul părții a doua, Chindia a avut un penalty clar, la lovitura în plină figură aplicată de Ninaj lui Paul Iacob. Centralul Sebastian Colțescu nu a procedat în consecință, ci a lăsat jocul să continue. În analiza de la Digisport Special, imediat după meci, specialiștii au comentat că se impunea penalty și cartonaș – cel puțin galben – pentru jucătorul lui Sepsi. Iată două dintre reacțiile târgoviștenilor după meci, la flash-interviuri:

O primă repriză în care Sepsi a dominat, s-a şi desprins pe tabelă, dar după un cadou. La primul gol, dacă nu lovea Căpuşă mingea, tot ar fi fost gol. La al doilea gol, a fost un cadou cum rar vezi pe terenurile de fotbal. În a doua repriză am dominat, ne-am şi creat ocazii de gol, puteam să întoarcem jocul. Noi nu avem lotul pe care îl are la Sepsi, am fost nevoiţi să apelăm la sistemul de rotaţie. N-am vrut ca unii jucători să aibă trei meciuri într-o săptămână. Pe Kocic sau pe Stoian nu i-am scos pentru o evoluţie proastă, nu, ci pentru a-i menaja” – Emil Săndoi

„S-a văzut pe reluări foarte bine, am fost făcut knockout. S-a văzut clar, am ieșit cu ochiul umflat. Se schimbă arbitrii, dar cine vine, nu ne acordă nimic. Trebuia să am sânge pe față? Mi s-a umflat imediat ochiul! Doar nu m-am lovit singur. Dacă se poate, cei din studio sau presa, să facă, vă rog, un clasament al greșelilor de arbitri. Nu se poate la fiecare meci! Ok, e în Cupă, dar poate că am fi egalat dacă am fi primit acel penalty” – Paul Iacob

Sursa: AFC Chindia Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top