fbpx

Platformă de știri și opinii

Unde și în ce condiții va avea loc ceremonia dedicată zilei de „1 Decembrie”, de la Târgoviște. Anunțul primăriei Târgoviște

in Actualitate/Administrație/Utile by
Banner

Ceremoniile oficiale dedicate Zilei Naționale a României , „1 decembrie”, vor avea loc în toată țară și în 2021. În orașele reședință de județ sunt organizate ceremoniile oficiale, pentru fiecare judet în parte, aceste acțiuni fiind organizate direct de fiecare Prefectură.

Deși sunt în continuare restricții (cauzate de regulile pandemiei de covid-19) ceremoniile, în general, se vor desfășura fără foarte multe restricții pentru spectatori. Și la Târgoviște vor fi organizate astfel de ceremonii, în Piața Tricolorului. Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a transmis, pe pagina sa de facebook, câteva precizari în legătură cu acestea.

Pentru a răspunde în mod unitar întrebărilor târgoviștenilor, deși nu administrația locală organizează ceremoniile dedicate Zilei Naționale a României, precizez:- ✅ ceremonia va începe mâine, ora 11.00 și se va desfășura în Piața Tricolorului;- ✅ există și un moment al defilării trupelor, la ora 11.50;- ✅ certificatul verde este necesar exclusiv în asa-numita zonă oficială, nu și pentru public;”

A scris, pe facebook, Cristian Stan.

Parada miliară, Târgoviște ( 1 decembrie) Arhivă

Prefectura Dâmbovița a anunțat, în urmă cu câteva zile, că, la Târgoviște la ceremoniile oficiale dedicate Zilei de „1 Decembrie”,  festivitățile vor avea loc la Monumentul Eroilor din Piața Tricolorului. Ceremonia va începe la ora 11.00. Va fi oficiată apoi o slujbă religioasă și vor fi rostite alocuțiuni de către inivitați. De asemenea, vor fi depuse coroane și jerbe de flori, iar la ora 11.55 va începe defilarea trupelor. Limita de participare este de 200 de persoane, în sectorul oficial, iar accesul se va face pe baza certificatului verde. Cei care doresc să asiste la ceremonii, din afara cadrului unde accesul este condiționat, nu vor avea parte de niciun fel de restricții, existând doar recomandarea de a se păstra o distanță fizică între spectatori și obligativitatea purtării măștii sanitare de protecție.

Banner
Go to Top