fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (președinte CJ Dâmbovița): „Vremea ține cu noi! Se lucrează pe toate DJ-urile, ce fac parte din proiectul de 43 milioane de euro”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vremea favorabilă din sfârșitul lunii noiembrie este de bun augur pentru CJ Dâmbovița. Președintele instituției, Corneliu Ștefan spune că, datorită zilelor mai blânde, meteorologic vorbind, din finalul lunii noiembrie 2021, un proiect de reabilitare a mai multe drumuri județene, din Dâmbovița, în valoarea de aproximativ 43 de milioane de lei, este mai aproape de finalizare, decât era anticipat, muncitorii putând lucra în condiții optime, chiar și în aceste zile.

„Vremea ține cu noi!

Se lucrează și astăzi pe toate cele 4 loturi ale proiectului de modernizare a drumurilor județene DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B

.🚧 𝐋𝐨𝐭 𝟏, 𝐃𝐉𝟕𝟐𝟎 𝐑𝐚̆𝐳𝐯𝐚𝐝 – 𝐆𝐮𝐫𝐚 𝐎𝐜𝐧𝐢𝐭̦𝐞𝐢 – 𝐌𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐃𝐉𝟕𝟐𝟎𝐁 𝐔𝐥𝐦𝐢 – 𝐍𝐢𝐬𝐢𝐩𝐮𝐫𝐢 – 𝐆𝐮𝐫𝐚 𝐎𝐜𝐧𝐢𝐭̦𝐞𝐢.În #GuraOcniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ720.

🚧 𝐋𝐨𝐭 𝟐, 𝐃𝐉𝟕𝟏𝟏 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞 – 𝐔𝐥𝐦𝐢 – 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬̦𝐚𝐧𝐢 – 𝐁𝐮𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢 – 𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢.În comuna #Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să începem turnarea primului covor de asfalt.

🚧 𝐋𝐨𝐭𝟑, 𝐃𝐉𝟕𝟏𝟏 𝐁𝐚̆𝐥𝐞𝐧𝐢 – 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐚 – 𝐅𝐢𝐧𝐭𝐚 – 𝐁𝐢𝐥𝐜𝐢𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 – 𝐂𝐨𝐣𝐚𝐬𝐜𝐚.În comuna #Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în #Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

🚧 𝐋𝐨𝐭 𝟒, 𝐃𝐉𝟕𝟏𝟏 𝐂𝐨𝐣𝐚𝐬𝐜𝐚 – 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐬̦𝐢 𝐃𝐉 𝟏𝟎𝟏𝐁 𝐁𝐮𝐭𝐢𝐦𝐚𝐧𝐮 – 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢. Pe acest tronson, în comunele #Niculești și #Cojasca lucrăm la șanțuri, rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasaca , execuția podului avansează conform graficului

.✅ Per total, valoarea lucrărilor de modernizare a celor 62 de km de drumuri județene care trec prin 15 comune dâmbovițene se ridică la peste 43.000.000 de euro.”

A scris, pe pagina sa de facebook, Corneliu Ștefan

Banner
Go to Top