fbpx

Platformă de știri și opinii

Răzvad – Localnici „supărați” din cauza rețelei de canalizare, au vandalizat utilajele care efectuează lucrările de extindere a rețelei

in Actualitate/Administrație by
Banner

Un utilaj, folosit de firma ce efectuează lucări de canalizare și reabilitare a rețelei de canalizare, în comuna dâmbovițeană Răzvad, a fost vandalizat noaptea trecută. Cazul a fost prezentat de edilul localității, ce spune că supărarea oamenilor ar pleca de la faptul că lucrările nu sunt executate exact așa cum ar dori toată lumea.

Sursa foto articol-Postare facebook/ Emanuel Spătaru

Cu mahnire si dezamagire, postez aceste poze primite de la una din echipele ce lucreaza la reteaua de canalizare, mai exact cei care lucreaza la refacerea santului si a podetelor!!!1.Dezaprob total gestul acesta si sper ca Politia sa gasesca faptasul si sa plateasca!2.Constat ca nu intelegem importanta acestei retele de canalizare dar nici dificultatea extrem de mare cu care aceasta retea a fost introdusa!!!Am fost permanent in teren si am verificat!!!

Din pacate, am gasit oameni suparati ca nu am pus bransamentul mai la stanga sau mai la dreapta cativa centimetri! Oameni buni, din pacate zona este extrem de aglomerata si plina de conducte! (gaze,apa,curent,sonda omv, apa sarata, fibra optica,drum national, etc). De aceea e foarte greu sa pozitionam bransamentul undeva anume!!!Sper ca oamenii sa inteleaga acest lucru si sa aprecieze eforturile care se depun pt a putea gasi solutii pt fiecare in parte! De aceea, va rog sa incercam sa ajutam si nu sa distrugem utilajele muncitorilor!!!

A scris, pe facebook, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

Banner
Go to Top