fbpx

Platformă de știri și opinii

Incidența (cazuri covid-19) continuă să scadă, în Dâmbovița. La Târgoviște a ajuns la 2,73/1000. Malu cu Flori – singura localitate cu incidență “0”

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Și în ultimele 24 de ore incidența cazurilor active de îmbolnăvire cu noul coronavirus a continuat să scadă, în aproape toate localitățile județului Dâmbovița. În continuare, nicio localitate nu trece de pragul critic (de 7,5/1000). Cel mai ridicat grad de incidență fiind La Râu Alb, Cândești și Dobra, acestea fiind singurele localități unde incidența mai depăsește nivelul de 6/1000.

Incidență localitați Dâmbovița, 25 noiembrie 2021

La Târgoviște sunt cele mai multe cazuri active (251) iar nivelul de incidență a continua să scadă ajungând la valoarea de 2,73/1000 ( nivelul maxim de cazuri active, în valul 4 panemic, a fost de aproxiamtiv 1200, la Târgoviște).

Peste “pragul roșu” (incidență de minim 3 la mie) mai sunt, în Dâmbovița, doar 21 de localități, în condițiile în care maximul, din această perspectivă, a fost de 88 de localități (dintr-un total de 89). Comuna Malu cu Flori este singura localitate dâmbovițeana unde incidența este zero, în momentul de față.

Pentru toate datele, aferente zilei de 25 noiembrie, click descarcă:

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top