fbpx

Platformă de știri și opinii

Moldovan se auto-propune la echipa națională: De ce nu aș fi eu?

in Sport by
Banner

Viorel Moldovan a fost întrebat despre posibilele variante la echipa națională și a susținut că inclusiv el ar putea conduce echipa reprezentativă. Fostul atacant al primei reprezentative îi vede pe pe Boloni, Pițurcă sau Mircea Lucescu cele mai bune soluții pentru a veni acum la lot.

Postul de selecționer al României este vacant, după ce contractul luiMirel Rădoi cu Federația Română de Fotbal s-a încheiat. Forul condus de Răzvan Burleanu i-a propus o prelungire, dar fostul fundaș al naționalei a refuzat propunere.Președintele FRF a discutat și cu Gheorghe Hagi, dar și “Regele” a declina oferta de a deveni selecționerul României. Cele două părți nu au ajuns la o înțelegere din cauza funcției ocupate de Hagi la Farul Constanța.

Astfel, misiunea federației de a găsi o soluție pentru a conduce România în viitoarele campanii continuă. Viorel Moldovan, membru al “Generației de Aur” a declarat azi, în Emisiunea Fotbal Club de la DigiSport că se simte în stare să preia echipa națională.

Fostul atacant al naționalei a susținut că prima reprezentativa are nevoie de rezultate imediate și explică de ce naționala are nevoie de un antrenor cu experiență, precum Laszlo Boloni, Victor Pițurcă sau Mircea Lucescu.

Ne trebuie cineva care să facă rezultate imediate, să obțină calificări. Nu proiecte pe termen lung, nu este timp de formare, echipa națională nu este club, unde ai timp să formezi jucători. Ei trebuie să vină deja formați și să zbârnâie pentru echipa națională. Ce să construim? Construim de 100 de ani și ce facem? Tot acasă stăm.De ce n-ar putea să fie Viorel Moldovan? Chiar și eu aș putea. Tot timpul m-am simțit în stare, dar asta este. Cred că un selecționer trebuie să aibă o anumită vârstă și experiență. Cred că au fost suficiente experimente la națională și nu știu dacă putem continua la fel. Îi văd pe Boloni, Pițurcă sau Mircea Lucescu. Îți trebuie și o prestanță. Toți trei au avut performanțe“, a spus Viorel Moldovan pentru sursa citată.

Ultima oară antrenor la Petrolul, în prezent liber de contract, Moldovan a fost în trecut selecționer al naționalei U21 (2014) și antrenor secund al primei reprezentative în ultimul mandat al lui Anghel Iordănescu (2014-2016).

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top