fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Concert în cinstea zilei de “1 Decembrie”, la Clubul Studenților. Când are loc și cum se face accesul

in Actualitate/Cultură by
Banner

Un concert dedicat sărbătorii zilei naționale a României va avea loc la Târgoviște, în data de 29 noiembrie. Evenimentul, organizat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, va avea loc în condițiile specifice perioadei (pandemia de covid-19), în care sunt stabilite măsuri restrictive de acces.

„România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și a celor de mai apoi. E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie.” (Barbu Ștefănescu Delavrancea)

1 Decembrie este Ziua Naţională a României şi are o însemnătate specială, această dată marcând un eveniment istoric foarte important: unirea tuturor ținuturilor românești într-o singură națiune, în anul 1918.

În semn de prețuire pentru importanța acestei zile și în cinstea țării pe care toți o numim ACASĂ, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, organizează un concert extraordinar, susținut de Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga.

Și pentru că nicio inimă de român nu poate rămâne indiferentă când i se vorbește despre dragostea de țară, vă așteptăm luni, 29 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Clubul Studenților din Târgoviște, ca să ne arătăm recunoștința pentru lupta asiduă pe care au dus-o strămoșii noștri pentru a reuni poporul român sub același steag.

Vă vor încânta cu vocile lor calde, următorii invitați: Nico, Marlene Ionescu (Zavera) și tenorii Florin Georgescu,Vlad Miriță și Marcel Pavel.

Evenimentul se desfășoară în conformitate cu măsurile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2.”

Au transmis, printr-un comunicat de presă, reprezentanții Compartimentului de Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top