fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul Târgoviștei -Semnal de alarmă, pe facebook. O tragedie a fost evitată, la limită, pe un bulevard din oraș

in Actualitate/Administrație by
Banner

O tragedie a fost evidtată în ultima clipă, pe o stradă din Târgoviște. Este vorba de o posibilă coliziune între un autoturism 4×4 și unul dintre autobuzele noi cu care a fost dotat Serviciul Public Municipal de Transport Persoane. Evenimentul a fost evitat în ultima clipă, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraș (ce sunt în administrarea primăriei Târgoviște) a fost amintit de primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, printr-o postare pe pagina sa de facebook.

Oare până unde poate ajunge inconștiența unora?”Autorul” va suporta consecințele legale, însă tragedia a fost evitată la “limită”!Imagini surprinse de noul sistem de monitorizare video al municipiului Târgoviște.

Click link pentru imagini și postare:

https://www.facebook.com/100004604773206/videos/2936780953278829/

A scris, pe facebook, Cristian Stan, ce a însoțit comentariul cu imaginile ce arată cum autoturismul trece pe culoarea roșie a semaforului, printr-o intersecție din oraș. Coliziunea cu autobuzul este evitată în ultima clipă, probabil doar datorita inspirației șoferului de autobuz ce a reușit să frâneze, după cum reiese din imagini. De altfel, imaginile prezentate sunt edificatoare în acest sens.

Multe accident de acest fel au avut loc în Târgoviște în ultima vreme, șoferi teribiliști, ce ignoră regulile de circulație, fiind mai mereu cei care le provoacă.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top