fbpx

Platformă de știri și opinii

Nicolae Ciucă a fost desemnat, din nou, premier, de către Klaus Iohannis

in Actualitate/Politică by
Banner

Președintele Klaus Iohannis a avut, astăzi ( n.r. 22 noiembrie 2021), la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare în legătură cu numele noului premier. La consultări au venit împreună cei de la PSD,PNL și UDMR, ce au avut o singură propunere de viitor premier.  La finalul consultărilor, șeful statului a anunțat că îl desemnează pe Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Klaus Iohannis

“Am constatat că, în Parlament, s-a format o majoritate solidă, din care fac parte PSD, PNL, UDMR și grupul minorităților. Reprezentanții au dorit să vină împreună la consultari. Am avut o discuție foarte bună. Majoritatea aceasta mi-a propus un nume de premier pe care am acceptat-o. În consecință, îl desemnez pe Nicolae Ciuca, aici de față, pentru a forma o echipa guvernamentală și pentru a se prezenta in fața Parlamentului pentru votul de încredere”, a declarat Klaus Iohannis.

Nicolae Ciucă

“În ultimele zile, am lucrat cu celelalte partide să putem să agregăm un program de guvernare și să se constituie o coaliție solidă, astfel încât să realizăm un guvern care să asigure stabilitatea țării. Cetățenii așteaptă de la noi stabilitate și soluții. Și să avem un program guvernamental care să fie în măsura ăa puna in aplicare deciziile necesare pentru punerea in aplicare a programului PNRR. E prima dată când, în programul de guvernare, avem un procent substanțial pentru investiții solide și un program de măsuri sociale. Sper ca, începand de joi, saă ne putem apuca de treabă“, a declarat premierul desemnat, Nicolae Ciucă, după consultarile de la Palatul Cotroceni.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top