fbpx

Platformă de știri și opinii

Discurs-manifest al lui Săndoi după vicierea de rezultat din meciul Chindiei cu Rapid: “Mi-e rușine”

in Sport by
Banner

Chindia a fost la câteva minute de o victorie eroică, dacă nu chiar istorică, în jocul de la Ploiești cu nou-promovata Rapid, din prima etapă a returului. S-a terminat 2-2, după ce echipa lui Emil Săndoi, în dublă inferioritate numerică din finalul primei reprize, a condus de două ori, cu 1-0 și 2-1. Ambele eliminări, la Corbu (33) și Căpușă (45+2, cumul de cartonașe galbene) sunt cel puțin discutabile, însă revoltătoare este faza din minutul 89, la care giuleștenii au egalat: Marzouk a înscris dintr-o poziție clară de ofsaid, confirmată de reluările TV și analizele de specialitate. Asistentul de pe partea respectivă, Sebastian Gheorghe, era plasat excelent, așa că apare tot mai frecvent varianta intenției la eroarea care o privează pe Chindia de două puncte mari, muncite și meritate.

În final, Emil Săndoi a izbucnit la adresa arbitrilor, care au viciat din nou rezultatul la un meci al Chindiei din acest sezon. Cu punctul luat aseară la Ploiești, dâmbovițenii sunt pe locul 10 în clasament, 18 puncte după 16 etape.

Iată declarațiile lui Emil Săndoi:

„Sunt epuizat, e normal. Nu e fair-play, nu e corect. Nu știu ce se întâmplă. Nu știu ce să cred, mi-e rușine mie. Vă dau cuvântul de onoare. Toți băieții sunt distruși. Nu știu ce să le spun în cabină după meciul ăsta. Nu știu dacă s-au acordat prea ușor cartonașele, nu știu asta. 

Dar când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici? Eu nu știu unde a arbitrat dânsul, nici nu știu cum îl cheamă. Nu mă interesează că a fost prin Champions League. E clar ca lumina zilei. Ar fi contat foarte mult pentru noi… Nu mai derulez. Nu îmi explic. Cum poți să judeci așa, pe invers, o fază decisivă. 

Am militat de fiecare dată, VAR-ul e sfânt. De ce să ni se ia două puncte pe greșeala cuiva. Poate eu plătesc cu postul… Pe cuvântul meu de onoare, mi-e rușine. Din respect pentru dumneavoastră vin și vorbesc. Îmi vine să o iau așa pe drum, spre București, spre Iași, unde văd cu ochii, de unul singur.

Când rămâi cu doi oameni mai puțin, reușești să marchezi de două ori, să duci jocul până în ultimele secunde, iar apoi să se greșească, e frustrat. Nu se poate așa ceva! Puțin respect. Vrem și noi atât pentru munca noastră. Nu știu dacă e bună sau proastă, dar trebuie puțin respect. De asta vă zic, mi-e rușine. 

Nu am nicio treabă cu dânsul (n.r. asistentul Sebastian Gheorghe) ca om, nu-l cunosc, dau mâna cu toți înaintea meciului, dar haideți, puțin respect pentru o grupare. Chiar îmi place Rapidul, mi-au plăcut transferurile lor. Sunt în față. 

Cei care au rămas pe teren au muncit ca niște robi. Am reușit să înscriem două goluri, ne-am creat și alte ocazii. Multă lume zice că suntem defensivi. Cu Craiova, cu FCSB suntem defensivi, da. Încercăm să acumulăm puncte cu mijloacele noastre.

Acum mergem la Sepsi. Avem vreo 3 suspendați, să vedem cum stăm și cu accidentările. Nu e ușor să reziști cu doi oameni în plus. Nu știu ce am arătat azi. Am arătat pe alocuri bine, am mai făcut și greșeli, dar nu e posibil să ni se ia din muncă”.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top