fbpx

Platformă de știri și opinii

(Altă) reacție dură de la Chindia, după meciul cu Rapid, stricat de arbitraj: “Ierarhiile se fac pe alte căi”

in Sport by
Banner

Chindia a ratat victoria cu Rapid după o eroare impardonabilă de arbitraj: giuleștenii au marcat din ofsaid în minutul 89, după ce au agonizat o repriză întreagă în dublă superioritate numerică (2-2). După discursul-manifest al antrenorului Emil Săndoi și declarațiile pline de adevăr ale lui Marco Dulca, jucătorul de Olimpiadă al Chindiei, a venit astăzi rândul președintelui executiv Marcel Ghergu să atace în termeni duri arbitrajul, după vicierea de rezultat pe care a văzut-o o țară întreagă. “Chiar și scaunele goale de pe Ilie Oană au văzut ofsaidul din care s-a marcat golul doi”, a comentat aseară Emil Săndoi.

Redăm mai jos declarațiile președintelui Marcel Ghergu din emisiunea Digisport Matinal, de astăzi:

“Sunt extrem de nervos, e greu să-mi treacă o asemenea supărare. Mi se pare că lucrurile iau altă turnură și nu e în regulă. Încep să se facă ierarhii pe alte căi. Maniera de arbitraj de aseară, a unei brigăzi de pe lista FIFA, a fost jenantă, mi-a lăsat un gust amar. Asemenea decizii sunt luate de arbitri renumiți, deci e cu atât mai rău! Poate ei sunt supărați că o arbitrează pe Chindia, li se pare că sunt prea mari să fie delegați la Chindia – Rapid! Ce să le zic arbitrilor? Să le fie rușine? Altceva ce? Să-mi spuneți ce decizii a luat CCA pentru arbitri. Ei cu ce plătesc? Jucătorii rămân fără prime, noi fără puncte, putem retrograda, și ei cu ce plătesc? Ce să fac, memoriu la CCA, să-mi răspundă în 30 de zile cu o frază, că nu sunt obligați să răspundă? Jucătorii plângeau după joc, este extrem de greu de gestionat o asemenea situație. Ni s-au luat banii și punctele din buzunar!”

Chindia, decimată la Sfântu Gheorghe

Deciziile jenante ale brigăzii conduse de Andrei Chivulete vineri seară n-au privat Chindia doar de punctele cu Rapid, dar au complicat teribil soarta echipei lui Săndoi în deplasarea de la Sepsi, de sâmbăta viitoare. Antrenorul târgoviștenilor nu se poate baza pe trei titulari în meciul de la Sfântu Gheorghe, toți suspendați după cartonașele împărțite aseară de fiul fostului arbitru Florin Chivulete. Astfel, Corbu va absenta minim două etape, după ce a fost eliminat direct, iar Căpușă și Neguț vor sta doar cu Sepsi, primul eliminat aseară pentru două cartonașe galbene, celălalt ajuns la patru avertismente în acest sezon după cartonașul cu Rapid.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top