fbpx

Platformă de știri și opinii

Parteneriat CJ Dâmbovița-Comuna Ocnița. A fost inaugurat Serviciu Local de Evidență a Persoanelor

in Actualitate/Administrație by
Banner

De astăzi (n.r.18 noiembrie), locuitorii din comuna Ocnița nu mai sunt obligați să vină până în Târgoviște pentru eliberarea cărților de identitate sau a oricărui act emis de către Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Târgovişte. Anuntul a fost făcut de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, ce a anunțat și inaugurarea sediului Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ocnița.

“Funcționând în subordinea Consiliului Local al comunei Ocnița, serviciul va deservi cetățenii localității în activitatea de eliberare a actelor de identitate, activitate care nu se realiza până acum decât în orașul reședință de județ, Târgoviște.          La eveniment au mai fost prezenți: primarul comunei Ocnița, Eduard Barcău, directorul executiv al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanei Dâmbovița, Mihai Daniel, precum și numeroși localnici.  “

Au precizat reprezentanții CJ Dâmbovița.

Iar Corneliu Ștefan a scris, pe pagina personală de facebook:

“De astăzi, locuitorii din #Ocnița nu mai sunt obligați să vină până în Târgoviște pentru eliberarea cărților de identitate sau a oricărui act emis de către Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Târgovişte. În cursul dimineții, împreună cu primarul comunei #Ocnița, Eduard Barcău, am inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor. Consider că de acest serviciu trebuie să beneficieze și oamenii din comunele învecinate, iar pentru acest lucru, în perioada următoare, trebuie identificată cea mai bună soluție pentru ca toți cetățenii din zonă să poată apela la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din #Ocnița.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top