fbpx

Platformă de știri și opinii

Primăria Târgoviște anunță că este pregătită să facă față sezonului rece

in Actualitate/Administrație by
Banner

Administrația locală de la Târgoviște a activat comandamentul de iarnă. Le sediul Direcției de Salubritate, reprezentații primăriei Târgoviște au prezentat dotările de care beneficiază, pentru actualul sezon rece, și care vor fi folosite pentru dezăpezire, în oraș. Edilul șef al orașului, Cristian Stan, a anunțat care sunt resursele de care beneficiază administrația locală târgovișteană, în iarna 2021-2022. Concluzia a fost una singură: “Suntem pregătiți pentru iarnă.

“Avem stocuri suficiente de combustibil pentru utilajele din dotare, dar și de clorura de calciu, sare sau nisip, pentru a putea face față oricărei provocări, în acestă iarnă. Direcția de Salubritate este operator licențiat ANRSC, astfel că nu este nicio problemă pentru a asigura operațiunile de dezăpezire. Avem 60 de utilaje și 250 de oameni la dispoziție, de la Direcția de Salubritate, ECO-Sal sau Municipal Construct. De asemenea avem capacitatea de a aduce încă 50 de oameni în plus care să ajute, în caz de nevoie.”

A declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, la o conferință de presă ce a avut loc la Sediul Direcției de Salubritate de la Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top