fbpx

Platformă de știri și opinii

În peste o treime din localitățile din Dâmbovița sunt unități școlare ce vor continua în sistemul online și în săptămâna 15-19 noiembrie. Toate datele

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

În aproximativ 33 din cele 89 de localități ale județului Dâmbovița există, în continuare, unități de învățământ ce nu au un grad de vaccinare ( anti covid-19) a personalului de peste 60%. În aceste condiții, și în săptămâna 15-19 noiembrie școlarii arodați acestor unități de învâțământ vor continua educația în sistem online.

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița (ISJ) a actualizat, pe site-ul propriu, situația la zi în ceea ce privește vaccinarea personalului angajat în toate unitățile școlare din Dâmbovița.

  • 439 de unități școlare vor funcționa cu prezență fizică a elevilor, iar alte 64 de unități școlare vor funcționa după sistemul online ( rata de vaccincare a personalului sub 60%)

În 9 clase, de la unitați școlare din Pucioasa, Târgoviște, Găești, I.L. Caragiale, Fieni și Runcu, cursurile se desfășoară în sistem online din cauza existenței cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, în rândul elevilor ( detalii aici).

Lista unităților școlare și rata de vaccinare a personalului, după care se calculează, săptămânal, modul de funcționare a unității de învățământ, poate fi regăsită pe site-ul ISJ Dâmbovița( http://www.isj-db.ro/rata-de-vaccinare). Pentru săptămâna 15-19 noiembrie toate datele pot fi regăsite accesând acest link, iar pentru unitățile șoclare și conexe acest link.

În Dâmbovița, localitățile cu cele mai multe unități școlare ce vor funcționa în sistem online, din cauză neîndeplinirii target-ului de vaccinare, de minim 60%, a personalului sunt: Titu (9 unităti școlare, din care o grădiniță cu procent vaccinare 0%), Niculești ( 7 unități școlare, o grădiniță cu 0%), Cojasaca ( 6 unități școlare, din care 3 grădinițe cu procent de vaccinare de 0%) și Ludești ( 6 unități școlare).

Banner
Go to Top