fbpx

Platformă de știri și opinii

Victorie pentru CSM Târgoviște

in Sport by
Banner

Etapa a șasea a Diviziei A1 la volei feminin a început cu un meci spectaculos în prima lui jumătate: CSM Târgoviște – Dinamo 3-1. Restul partidelor vor avea loc astăzi.

Campioana României, CSM Târgoviște, a învins cu scorul de 3-1 pe Dinamo, care a dat o replică foarte bună în primele două seturi și în prima jumătate a celui de-al treilea chiar pe terenul CSM-ului. Blocajul și Adriana Matei au fost armele principale ale învingătoarelor. La blocaj, raportul a fost de 16-7 pentru învingătoare, iar Matei a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 22 de puncte. De la Dinamo s-a remarcat aceeași Jelena Vulin, cu 19 puncte.

Au jucat pentru CSM Târgoviște: Ad. Matei (22), Erzen (15), Buterez (13), Ortiz Ruiz (13), Meyer (8), Boris (1), Yordanova (1), Bagaeva (1), Orlandea (-), Shahpazova (-), Pamfil (libero), Bozicevic (libero). Antrenor: Giovanni Caprara.

Au jucat pentru Dinamo: Vulin (19), Miron (9), Karakasheva (8), Zivanovic (5), Cristea (5), M. Radu (4), Roșca (1), Iancu (-), Vârlan (-), Nemeș (-), I. Kosinski (libero). Antrenor: Milos Gavrilovic.

Foto: doarvolei.ro

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top