fbpx

Platformă de știri și opinii

Profanare de morminte la Corbii Mari. Primăria cere ajutor populației, pentru identificarea autorilor

in Actualitate/Administrație/Social by
Banner

Un număr de 10 morminte din cimitirul satului Petrești ( comuna Corbii Mari) au fost vandalizate, iar gestul a oripilat întrega comunitate. Se pare că acțiunea a avut loc în data de 10-11 noiembrie, iar fapta fost adusă în atenția opiniei publice de un site local ( cronica-gaestiului.ro), prin intermediul unei postări în care se aminteste că, inclusiv mormântul recent al unui copil de doar 2 ani a fost profanat, în acțiunea vădit premeditată.

Sursa foto-cronica-gaestiului.ro

Primarul comunei Corbii Mari, pe raza căreia s-a produs evenimentul, a anunțat, pe pagina sa de facebook, că ajutorul din partea celor ce pot oferi informații, cu privire la autorii oribilei fapte, este binevenit.

Ionut Bănică (primar Corbii Mari- Imagine Arhivă

“Efectiv, nu am cuvinte care să descrie starea pe care o am în fața unui astfel de gest. Mă revoltă și mă dezgustă faptul că sunt indivizi care ar putea să facă asta și să stea printre noi fără nicio problemă. E oribil!Vă rog, pe toți cei care aveți fie și cea mai mică informație despre asta, să anunțați autoritățile. E vital să fie găsiți cei care au îndrăznit să-și bată joc de adormiții noștri😔 îmi pare rău pentru suferința cauzată familiilor afectate de aceste fapte.”

A scris, pe facebook, Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari.

Tot acesta a anuțat, ulterior, că polițistii analizează mai multe înregistrări video, ale unor camere de supraveghere din apropierea cimitirului, precizând că în cimitirul din satul Petrești nu există camere de supraveghere.

“Primăria are montate un număr de 111 camere de filamare pe domeniu public, in toată comuna, am încercat sa acoperim cât mai multe zone , în aceste momente reprezentanții poliției vizionează și vor ridica filmările necesare .” A mai anunțat edilul șef al comunei Corbii Mari.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top