fbpx

Platformă de știri și opinii

Ludovic Orban, după ce a fost exclus din PNL: “Podul de piatră s-a dărâmat, a venit apa și l-a luat, vom face altul pe mal, în jos (…)”

in Politică by
Banner

Fostul președinte al PNL, dar și fost premier, Ludovic Orban a fost exclus din PNL. Orban a fost și președinte al PNL Dâmbovița, pentru o perioadă de doi ani.

Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, 12 noiembrie, excluderea din partid a lui Ludovic Orban, la propunerea lui Florin Cîțu, actualul președinte al PNL. Au fost înregistrate 31 de voturi pentru excludere şi două voturi împotrivă, iar votul a fost secret.

Ludovic Orban ( congres PNL, septembrie 2021)

La scurt timp după aflarea deciziei, Ludovic Orban a spus că este victima unei găști demolatoare pilotată de Klaus Iohannis și le-a transmis, celor de la PNL, că ar trebui să le fie rușine și că ar trebui să umble pe stradă cu privirea în pământ.

”Această gașcă demolatoare pilotată de Klaus Iohannis a făcut praf PNL, democrația, drepturile membrilor PNL, coaliția de guvernare.

Ar trebuie să le fie rușine, să stea cu ochii în pământ când merg pe stradă, să își ceară scuze până la finalul carierei politice, care ar trebui să fie cât mai rapid. Să fim foarte limpezi, nu e o întamplare, Klaus Iohannis a intervenit neconstituțional pentru a mă schimba din fruntea PNL, pentru că nu aș fi acceptat niciodată o înțelegere cu PSD.

Astăzi, spre deosebire de mine, Iohannis și cu slugile lui din conducerea PNL, după ce au promis că vor scăpa România de PSD, aduc PSD la putere”, a declarat Ludovic Orban.

În finalul discursului, pe care l-a rostit în fața reprezentanților presei, Ludovic Orban a mai declarat că:

”Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce am făcut în ultimii 31 de ani. Dar după ce ai construit 31 de ani o casă, o mare familie, să intre străinii în casă, să dea foc la casă, nu e deloc plăcut.

Dar toate astea îmi aduc aminte de un cântecel din copilărie, care spune așa: Podul de piatra s-a dărâmat / A venit apa și l-a luat / Vom face altul / Pe mal, in jos / Altul mai trainic si mai frumos”, a încheiat Orban.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top