fbpx

Platformă de știri și opinii

Au ”arat” DJ 714. Acum plătesc!

in Actualitate/Administrație by
Banner

Zilele trecute, președintele CJ Dâmbovița publica un mesaj extrem de dur la adresa celor care au distrus carosabilul Drumului Județean 714, pe segmentul Sanatoriul Moroeni-Peștera. Din fotografiile ce însoțeau mesajul și din textul publicat, reieșea că vina pentru distrugerea drumului aparține celor care exploatau masa lemnoasă în zonă.

Președintele Corneliu Ștefan avertiza că vinovații vor plăti, nefiind de acceptat ”bătaia de joc la adresa dâmbovițenilor”.

La doar câteva zile de la incident, avem și un follow-up: firma de exploatare forestieră, ale cărei utilaje au distrus drumul, are la dispoziție doar câteva zile – până pe 17 noiembrie – pentru a readuce drumul în starea inițială!

Mai mult, cei identificați ca vinovați pentru distrugere au fost primit amenzi totalizând 15.000 de lei!

Pentru a preveni, pe viitor, astfel de incidente, Consiliul Județean a dispus intensificarea controalele în zonă, traficul camioanelor grele, folosite pentru exploatările forestiere, fiind interzis în week-end, a transmis, astăzi, președintele Corneliu Ștefan.

”Au distrus drumul, acum plătesc!

Până miercurea viitoare, 17 noiembrie, proprietarii amenajărilor silvice din cauza cărora nu se mai poate circula pe porțiuni întregi ale DJ 714 Glod – Sanatoriu Moroeni – Zănoaga trebuie să refacă drumul pe banii lor. Echipele trimise în teren au dat și trei amenzi cu valoare totală de 15.000 de lei. Pe lângă aceste sancțiuni, am mai decis intensificarea controalelor în zona exploatațiilor forestiere din munte, astfel încât mașinile care transportă lemne să nu mai folosească drumul DJ 714 în weekenduri.

#ConsiliulJudețeanDâmbovița

Sursa: Facebook Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top