fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște – Cinematograful “Independența” rămâne, momentan, la Ministerul Dezvoltării. Ce spune Primăria Târgoviște

in Actualitate/Administrație by
Banner

Cinamtograful “Independența” din Târgoviște a fost reabilitat, de către Compania Națională de Investiții (CNI) de mai bine de două luni, după un proces de reabilitare ce a durat aproximativ doi ani (detalii aici- Bazar Media). Deși recepția oficială a fost făcută, de către autoriăațile târgoviștene, beneficiarul final al investiției, imobilul nu a revenit, încă, în patrimoniul municipiului Târgoviște, cum ar fi trebuit, spune administrația locală de la Târgoviște.

Sursa foto articolDaniel Cristian Stan/Facebook

“Pentru a răspunde numeroaselor întrebări pe acest subiect, subliniez faptul că, de mai bine de o lună, în pofida cererilor noastre REPETATE, Ministerul Dezvoltării Regionale tergiversează retransmiterea Cinematografului “Independența” către proprietarul de drept, municipiul Târgoviște, după amplul proces de reabilitare derulat prin CNI, deși recepția obiectivului de investiții a fost făcută cu mult timp înainte.

✅ Sper ca lucrurile să revină la normal cât mai rapid și să ne putem bucura din nou de un adevărat simbol al acestui oraș!”

A anunțat, pe pagina sa de facebook, primarul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top