fbpx

Platformă de știri și opinii

Lucrări importante pe strada Gării și la pasajul Pavcom din Târgoviște. Când vor fi finalizate. Anunțul Primăriei

in Actualitate/Administrație by
Banner

Ample lucrări de reabilitare și modernizare, ce sunt realizate cu ajutorul fondurilor europene, accesate de administratia locală, au loc în aceste zile la Târgoviște. În zona Pavcom din Târgoviste, o zonă comercială extrem de circulată și aglomerată, se desfășoară lucrări de astfaltare ( strada Gării), iar în apropiere lucrările de reabilitare ale pasajului Pavcom sunt în plină desfășurare, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgoviște.

Conferință de presă 10 noiembrie 2021

” Se amenajează trotuarele, dar și partea carosabilă (n.r.- pe strada Gării). La finalul acestei săptâmâni va fi finalizată operațiunea de turnare a primului strat de astfalt, din cele două care vor fi turnate pe această stradă. La Pasajul Pavcom, ce se modernizeaza în cadrul aceluiași proiect, a început montarea balustradei pietonale. Până la finalul acetei luni va fi finalizat și operațiunea de montare a parapetului greu. De asemenea, va fi finalizată și operațiunea de montare s stâlpilor de iluminat public. Se efectuează și lucrări ce vizează îmbunătățirea rezistenței la pasaj.”

A declarat Cristian Stan, primarul Târgoviștei, într-o conferință de presă (10 noiembrie) susținută chiar în zona în care au loc lucrările.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top