fbpx

Platformă de știri și opinii

DJ 714 distrus de camioanele care transporta lemne. Reacția dură a președintelui CJD.

in Actualitate/Administrație by
Banner

Principala cale de acces spre Stațiunea Turistică de Interes Național  Peștera-Padina, DJ 714, care leagă Moroeni de Peștera, este din nou grav afectat. Dacă în vară drumul a fost rupt de viiturile provocate de ploile abundente, de data aceasta vina aparține celor care exploatează material lemnos în zonă.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut publice mai multe fotografii de pe traseul Moroeni-Peștera, aratând distrugerile provocate de camioanele grele, care au arat efectiv drumul.

Șeful administrației județene i-a criticat în termeni duri pe autorii distrugerilor, avertizând că nu vor scăpa nepedepsiți.

”Îi anunț pe cei care nu au respectat legea că vor reface drumul așa cum era înainte de a-l distruge, 𝐏𝐄 𝐂𝐇𝐄𝐋𝐓𝐔𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐋𝐎𝐑, și, 𝐓𝐎𝐓 𝐏𝐄 𝐁𝐀𝐍𝐈𝐈 𝐋𝐎𝐑, vor asigura și scurgerea apelor pluviale afectată de camioanele pline ochi cu lemne care coboară din munte(…) Nimeni, dar nimeni, nu își bate joc de banii dâmbovițenilor și de munca noastră!”, a transmis Corneliu Ștefan, De asemenea, președintele CJD a anunțat că vor fi introduse restricții pe drumurile județene din munte, pentru a le proteja.

”Muncim și investim bani pentru ca, la final, să constatăm că tot ceea ce am făcut a fost în zadar!!!

Este și cazul drumului județean din munte, DJ 714, tronsonul dintre comuna Moroeni, sat Glod, și Zănoaga, porțiune de drum distrusă de camioanele exploatațiilor forestiere din zonă.

Noi lucrăm să putem ține drumul deschis, acesta fiind cale de acces către Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina, iar alții nu țin cont de efortul nostru și de banii investiți.

Nu au ținut cont că li s-a cerut să nu transforme în „depozit” drumul județean și nu au respectat restricțiile de circulație ,fapt care a dus la distrugerea drumului.

Îi anunț pe cei care nu au respectat legea că vor reface drumul așa cum era înainte de a-l distruge, 𝐏𝐄 𝐂𝐇𝐄𝐋𝐓𝐔𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐋𝐎𝐑, și, 𝐓𝐎𝐓 𝐏𝐄 𝐁𝐀𝐍𝐈𝐈 𝐋𝐎𝐑, vor asigura și scurgerea apelor pluviale afectată de camioanele pline ochi cu lemne care coboară din munte.

Nu în ultimul rând, vreau să le mai aduc la cunoștință că, în perioada următoare, vom introduce noi restricții pe drumurile județene din munte.

Nimeni, dar nimeni, nu își bate joc de banii dâmbovițenilor și de munca noastră!”(Corneliu Ștefan, via Facebook)

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top