fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul Târgoviștei anunță când vor putea reveni, în „casă nouă”, elevii de la Școala Gimnazială „Matei Basarab”, unitate aflată în reabilitare

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Unul dintre cele mai ample proiecte de reabilitare și modernizare școlară, ce se desfășoară la nivelul municipiului Târgoviște, este mai aproape de a fi finalizat. Este vorba de Școala Gimnazială „Matei Basarab”, din Târgoviște.

Sursa foto articol- Facebook/ Daniel Cristian Stan

Unitatea este reabilitată integral cu ajutorul fondurilor europene (aproximativ 22 de milioane de lei finanțare nerambursabilă), iar în cadrul proiectului sunt prevăzute o sală de sport nouă, laboratoare noi și o sală multifuncţională.

De asemenea un teren de sport exterior,dar echipament audio-video, echipament IT şi software sau de mobilier nou, pentru dotarea întregii unitați.

Totodată, şcoala va dispune şi de un sistem de panouri solare şi fotovoltaice de natură ce se intenționează a asigura independenţă energetică unităţii de învăţământ. 

Proiectul, implementat de primăria Târgoviște, va fi gata aproximativ în luna februarie a anului 2022, spune edilul șef al Târgoviștei, într-o postare pe pagina personală de facebook:

Proiectul de modernizare, reabilitare, extindere și dotare aflat în derulare la Școala Gimnazială „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște se apropie de final, iar una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România își va redeschide porțile!

Ca și termen, facem toate eforturile pentru ca semestrul 2 să înceapă în școală nouă!

A scris Daniel Cristian Stan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top