fbpx

Platformă de știri și opinii

Virgil Guran rămâne în PNL și votează împotriva unei alianțe PNL-PSD, la guvernare!

in Politică by
Banner

După o perioadă în care nu a furnizat informații cu privire la viitorul său în PNL, liderul filialei dâmbovițene a Partidului Național Liberal, Virgil Guran a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că va rămâne în PNL și nu va urma exemplul altor colegi ce au ales să se delimiteze de noua conducere a liberalilor.

Mai mult, Virgil Guran a anunțat că, în cadrul BPN al PNL (n.r- ce are loc în seara zilei de 8 noiembrie), în care partidul decide cu cine se va alia pentru a forma o majoritate la guvernare, va vota împotriva unei alianțe PNL-PSD.

Comunicat de presă PNL Dâmbovița

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, a anunțat că în ședința BPN de astăzi va vota împotriva unei coaliții de guvernare cu PSD. Decizia a venit după consultarea organizațiilor locale, care nu consideră că o alianță cu social democrații este o soluție bună pentru partid.

“Este o poziție asumată, care întrunește asentimentul Organizației Dâmbovița și care apreciez că ne reprezintă.

Deși am doar unul din cele 75 de voturi din BPN, consider că este relevant ca acesta să fie dat cu demnitate și în concordanță cu ceea ce și eu, și organizațiile locale credem că ar trebui să fie parcursul PNL astăzi și în viitor”, a subliniat Virgil Guran.

Acesta a ținut să facă mai multe precizări în legătură cu relația cu Ludovic Orban, fostul lider PNL de care a fost foarte apropiat, dând în același timp asigurări că va rămâne în PNL:

“Rămân în Partidul Național Liberal. Îl respect pe Ludovic Orban, am avut o colaborare foarte bună și, împreună, am reușit să realizăm proiecte importante pentru dâmbovițeni. Principala mea responsabilitate este însă față de organizațiile locale alături de care am muncit în campaniile electorale și care m-au susținut pentru funcția de senator PNL și pentru cea de președinte al Organizației Dâmbovița. Rămân fidel valorilor liberale și cred în capacitatea PNL de a rezolva această criză politică prin înțelepciune, dialog și bună credință. Astăzi, mai mult decât oricând, orgoliile personale trebuie date la o parte și împreună, ca o echipă puternică și asumată, să găsim cele mai bune soluții pentru țară și pentru partid. Rămân în PNL și alături de Organizația Dâmbovița, pe un drum greu, la capătul căruia sper să aducem schimbările de care România are nevoie”.

Departamentul de comunicare PNL Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top