fbpx

Platformă de știri și opinii

În 133 din 160 de unități școlare (preuniversitare), din Dâmbovița, școala poate începe cu prezență fizică (din 8 nov.). Documente oficiale

in Actualitate/Educație/Sănătate by
Banner

În data de 5 noiembrie, a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul comun Ministerul Educației – Ministerul Sănătății, prin care care stabilește că reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat anti-Covid. Această măsură se adaugă celorlalte prevederi din ordinul comun emis pe 1 octombrie.

Celelalte școli, cu rată de vaccinare de sub 60% ( personalul unității de învățământ), vor începe luni orele online.

Ordinul publicat în MO ( click descarcă):

În județul Dâmbovița, conform datelor publicate ( în data de 5 noiembrie 2021) pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, sunt 133 de unitați școlare ce au o rată de vaccinare a personalului de peste 60%, dintr-un total de 160 de unități școlare preuniversitare, câte sunt la nivelul întregului județ.

Rata de vaccinare personal școli Dâmbovita ( 5 nov.2021)

Cea mai mare rată de vaccinare (100%) este la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din Târgoviște, iar cel mai mic procent (36%) este la Școala Gimnazială ” General Constantin Prezan” de la Butimanu.

În data de 2 noiembrie 2021, erau doar 120 de unități școlare cu o rată de vaccinare a personalului de peste 60%, în județul Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top