E oficial: Oprea trece în partidul lui Dragnea

in Actualitate/Politică by
Banner

Zvonul că Alexandru Oprea ar trece la noul partid înființat de Liviu Dragnea, confirmat de surse și de teasingul pe care fostul președinte al Consilului Județean l-a lansat zilele trecute în social media, a fost oficialziat astăzi. Oprea anuță, tot pe o rețea de socializare, că va conduce Alianța Pentru Patrie în Dâmbovița.

“În spiritul transparenței și onestității promovate de-a lungul întregii mele activități politice, fac astăzi cunoscut faptul că am devenit membru al partidului Alianța Pentru Patrie, preluând conducerea interimară a organizației județene Dâmbovița.

Le mulțumesc totodată pentru colaborare celor alături de care am activat pentru o scurtă perioadă în cadrul PMP și le urez succes in activitatea viitoare!

Am fost și voi rămâne un om de stânga, care crede cu tărie în valorile istorice tradiționale, culturale și religioase ale poporului nostru, în bunăstarea și prosperitatea de care trebuie să se bucure fiecare român, în economia de piață liberă și potențialul antreprenorial românesc, într-un viitor mai bun și mai demn pentru copiii noștri.

Alianța Pentru Patrie promovează tocmai aceste valori care mă definesc ca om politic și mă alătur echipei cu dorința de a face tot ce ține de mine pentru a le apăra și consolida.

Invit să vină alături de noi pe toți cei care cred în aceste valori și vor să facă o politică a interesului național, o politică onestă pentru redobândirea demnității și bunăstării fiecărui român.”, a anunțat Alexandru Oprea.

Banner