fbpx

Platformă de știri și opinii

PNL Cîțu, tot mai… rarefiat! Încă un deputat părăsește corabia condusă de ”echipa câștigătoare”!

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Războiul fratricid din sânul PNL capătă accente îngrijorătoare, punând serios sub semnul întrebării viitorul partidului.

Una dintre formele alese de fruntașii liberali pentru a protesta față de ceea ce se întâmplă în PNL, este demisia din grupurile parlamentare. Până astăzi, 1 noiembrie, 13 deputați liberali au demisionat din grupul parlamentar PNL, anunțând că nu pot fi părtași la ceea ce se întâmplă acum în partidul Brătienilor. Iar numărul lor ar putea spori, în zilele ce vin, cu cel puțin încă cinci deputați, spun surse din PNL!

Gabriel Plăiașu, deputat PNL de Dâmbovița, a anunțat și el că demisionează din grupul liberal.

Deputatul Gabriel Plăiașu, cunoscut drept apropiat al fostului președinte, Ludovic Orban, a anunțat că va activa ca deputat neafiliat.

Încă nu este clar dacă Gabriel Plăiașu și ceilalți deputați liberali demisionari se vor implica într-un alt proiect politic, eventual alături de Ludovic Orban, sau vor migra către alte partide.

Cert este doar că poziția lui Florin Cîțu în partid, oricum sub semnul întrebării, devine periculos de șubredă. Cât privește revenirea în fruntea guvernului, acestea sunt la fel consistente ca posibilitatea de a-l întâlni pe… Superman!

Președintele Iohannis pare să fi găsit un alt vector pentru a-și împlini ambițiile politice, lăsându-l pe Cîțu pradă inamicilor din interiorul PNL dar și din afara partidului.

Banner
Go to Top