Platformă de știri și opinii

Imagine de colecție: primele scaune în peluza stadionului Eugen Popescu. Vor fi montate 3.000, în prima fază

in Sport by
Banner

Avansează lucrările la stadionul Eugen Popescu, arena Chindiei Târgoviște, iar de acum progresele sunt vizibile, echipa urmând să revină acasă în scurt timp – vorbim probabil de un interval de câteva luni, după mai bine de doi ani petrecuți prin alte orașe, Ploiești, Giurgiu, Buftea sau Buzău. Primele 3.000 de scaune noi, roșii și albastre, au ajuns vineri seară la Târgoviște, iar luni va începe efectiv montarea lor în tribunele renovate ale stadionului. În cursul zilei de sâmbătă au fost puse la locurile lor, iar de luni vor fi fixate în șuruburi, pe gradenele turnate de curând în peluză și la vechea tribună I. Pe surse, BazarMedia a aflat că săptămâna viitoare vor ajunge și gradenele pentru sectorul oaspeților, cel dinspre Parcul Chindia, așa că tribuna veche va fi finalizată în mare proporție, spre 75%, în cursul acestei luni.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a detaliat stadiul lucrărilor de la stadion, o investiție așteptată de zeci de mii de microbiști din tot județul Dâmbovița.

„Primele 3.000 de scaune noi au ajuns aseară la stadionul „Eugen Popescu”! Montajul va începe in cursul zilei de mâine! Cu toate dificutățile avute, în pofida faptului că unii cântau, cu ipocrizie, prohodul acestei investiții, arena târgovișteană începe să arate din nou a stadion! Suntem pe cale să finalizăm lucrările de consolidare substanțiale, foarte importante, însă mai puțin evidente, iar de acum înainte progresul investiției va fi vizibil în fiecare zi! Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului „Eugen Popescu”, casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni!”, a scris Stan pe Facebook.

Foto: Facebook Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top