fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

Biblioteca județeană I.H.Rădulescu, din Târgoviște, oferă ajutor pentru generarea certificatului covid, celor ce au nevoie. Ce trebuie să faci

in Actualitate/Social by
Banner

Într-o vreme în care certificatul verde tinde să devină obligatoriu, aproape peste tot, sunt încă mulți cei care, deși posedă un astfel de document, nu știu cum să îl obțină și în format fizic. Biblioteca județeană I.H Rădulescu Dâmbovița s-a gândit să le întindă o mână de ajutor.

Certificat verde covid (exemplu)

„Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița oferă asistență gratuită pentru generarea în format imprimat a certificatului COVID.Cei interesați trebuie să cunoască datele din actul de identitate și, după caz:

– luna când a fost efectuată oricare dintre dozele de vaccin, denumirea vaccinului administrat, județul în care s-a efectuat vaccinarea sau

– luna efectuării testului al cărui rezultat este negativ la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea;sau- luna efectuării primului test al cărui rezultat este pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, județul în care s-a efectuat testarea.

Asistența este oferită la sediul central al Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, Sala Multimedia Internet, etajul I, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Aceste serviciu este oferit pe baza permisului de bibliotecă. Cei care nu posedă permis de intrare la bibliotecă, îl pot face rapid și gratuit la parterul bibliotecii, în cadrul Secției Împrumut pentru Adulți.

Conducerea Bibliotecii”

Au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, cei de la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top