fbpx

Platformă de știri și opinii

CCIADb| Începe etapa de înscriere în cadrul sesiunii a doua aferente măsurii de Finanțare “Microgranturi”

in Actualitate/Economie by
Banner

Luni, 18 octombrie 2021, a început preînscrierea pentru sesiunea a doua aferentă Măsurii 1 – Microgranturi.

Camera de Comerț Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița ivită noii aplicanți eligibili, respectiv Întreprinderi Individuale, Întreprinderi Familiale, Profesii Liberale, dar și pe cei din restul de categorii eligibile care nu au cont, să înregistreze cu semnătură electronică datele reprezentantului legal/împuternicit, cât și datelor IMM/PFA/ONG/CMI/II/IF/profesie liberală, date cu care se vor înscrie începând cu data de 25 octombrie 2021, ora 10.00, în cadrul sesiunii a doua aferente măsurii de Finanțare “Microgranturi”.

“Precizăm că aplicanții care sunt deja înscriși în platforma informatică vor putea utiliza aceste conturi în noua sesiune cu obligativitatea de a regenera, semna și reîncarca declarațiile și documentele actualizate.”, transmit, într-o postare pe Facebook, reprezentanții Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a județului Dâmbovița.

Documentația măsurii, publicată în Monitorul Oficial nr. 989 din data de 15.10.2021, se află pe site-ul instituției la adresa http://www.economie.gov.ro/anunt-privind-procedura-de-implementare-a-sesiunii-a-2-a-pentru-masura-1-microgranturi.

Linkul de preînscriere este activ la adresa https://granturi.imm.gov.ro/auth/login, iar numărul de call center disponibil pentru suport și asistență tehnică este 0219059!

Sursa: Facebook Camera de Comerț Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top