fbpx

Platformă de știri și opinii

Slobozia Moară ( DN 7) – Tragedie! Trei persoane decedate în urma unei coliziuni auto

in Actualitate by
Banner

Un accident, încheiat cu consecințe tragice, a avut loc în dimineața zilei de 23 octombrie pe DN 7, pe raza localității dâmbovițene Slobozia Moară.

Un tir și un autoturism au intrat în coliziune, în urma impactului ambele mașini fiind distruse. Mașinile au fost proiectate în afara carosabilului, pe câmp. Conform ISU Dâmbovița, ce a fost solicitat să intervină la locul accidentului:

Sursa foto articol- captură postare facebook

“La locul intervenției au fost mobilizate mijloace de intervenție de la Garda Răcari, cu 1 autospecială de stingere cu apă si spumă și o ambulanță SMURD, de la detașamentul Titu, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar de la Detașamentul Târgoviște o mașină de descarcerare grea. La sosirea echipajelor la locul accidentului au fost identificate 4 victime, șoferul autocamionului, conșient, și trei persoane în autoturism, încarcerate,inconștiente. S-a procedat la descarcerararea acestora. Din nefericire, cele trei persoane din autoturism au fost declarate decedate. Șoferul autocamionului a fost asistat medical și a refuzat transportul la spital.”

Polițiștii de la IPJ Dâmbovița au transmis că l”a fața locului se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate toate cauzele producerii accidentului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top