fbpx

Platformă de știri și opinii

Lucieni – S-au ales cu dosar penal, după ce polițiștii au descoperit că exploatau ilegal agregate minerale

in Actualitate by
Banner

Reprezentanții unei societăți comerciale din Lucieni, județul Dâmbovița, s-au ales cu dosar penal, în urma unei acțiuni a polițiștilor, la sediul societății. Aceștia executau ilegal operațiuni de exploatare agregate minerale (balastieră), au constatat polițiștii.

Imagine cu un caracter ilustrativ

“La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți de la Agenția Națională pentru Resurse Minerale, au efectuat verificări, în localitatea Lucieni, la o societate comercială.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat reprezentanții societății comerciale, cu ajutorul unor utilaje și mijloace de transport, ar fi efectuat activități de exploatare a agregatelor minerale fără a deține permis sau licență de exploatare minieră.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „executarea de activități miniere fără permis sau licență”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.”

Au tranmis reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top