fbpx

Platformă de știri și opinii

Record! Incidența (covid-19) urcă la aproape 20 la mie, la Crevedia. Crește numărul de cazuri active peste tot, în Dâmbovița (date 21 oct.)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Un nou record, pentru județul Dâmbovița, a fost stabilit în data de 21 octombrie, la capitolul incidență a cazurilor (covid 19). La Crevedia, numărul de cazuri active a crescut la 121, ceea ce duce incidența la valoarea de 19,94/1000, în comuna dâmbovițeană, aflată la granița cu judetul Ilfov, cel mai grav afectat din țară.

Cele mai multe cazuri active, din Dâmbovița, sunt la Târgoviște, respectiv 847 ( 21 în plus fată de ziua anterioară), unde incidența a urcat la valoarea de 9,22 la mie. Sunt nu mai puțin de 29 de localități ce au trecut de pragul maxim (socotit pentru restricții), respectiv incidență de cel puțin 7,5 la mie. Înre acestea municipiile Târgoviște si Moreni și orașele Titu, Găești și Răcari. Nu a trecut de acest prag orașul Pucioasa (4,43 incidență), adică locul din Dâmbovița unde era înregistrat cel mai mare procent de populație vaccinată, din județ, în urmă cu aproximativ 1 lună.

Din totalul de 89 de localități ale județului, nu mai puțin de 77 au trecut de “pragul roșu”, adică o incidență de cel puțin 3 la mie.

Toate datele:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top