fbpx

Platformă de știri și opinii

Pucioasa: Zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi gata până în vara anului 2022

in Actualitate/Administrație by
Banner

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, a transmis că zona de agrement din Lunca Ialomiței, proiect finanțat prin POR, prinde contur.

Terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, de bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, de foișoare cu grătare, de o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, o zonă pentru plimbat animalele de companie, precum și un patinoar ce va funcționa iarna sunt dotările de care locuitorii orașului Pucioasa se vor putea bucura după finalizarea acestui proiect, anul viitor.

“Departe de ochii majorității cetățenilor, într-o zonă superbă, în Lunca Ialomiței prinde viață unul din cele mai frumoase proiecte ale noastre, cu finanțare prin POR.

Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă spredictibilă a orașului nostru!

La momentul semnării contractului de finanțare vă spuneam că în această zonă generoasă vom beneficia de terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, de bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, de foișoare cu grătare, de o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, o zonă pentru plimbat animalele de companie, precum și un patinoar ce va funcționa iarna.

In sfârșit, toate acestea devin realitate, iar în vara anului 2022 cetățenii orașului Pucioasa vor avea această oază verde la dispoziție.

Încet, dar sigur, orașul se transformă!”, transmite primarul Constantin Ana.

Iată și cum vor arăta toboganele din zona de agrement din Lunca Ialomiței, din orașul Pucioasa.

Sursa: Facebook Constantin Ana

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top