fbpx

Platformă de știri și opinii

DN 71 – Accidente în lanț, la Ulmi și Racovița. Trei persoane transportate la spital (FOTO)

in Actualitate by
Banner

Două accidente au avut loc aproape în același timp, la orele amiezii ( 21 octombrie) pe DN 71, în județul Dâmbovița.

Primul accident s-a produs în comuna Ulmi, zona Arctic, unde o persoană este rănită și i se acordă îngrijiri medicale, de către echipajul SAJ Dâmbovița. “Echipajul de pompieri a deconectat bornele de la acumulatorul autoturismului pentru evitarea producerii vreunui incendiu și s-a asigurat ca nu sunt și alte persoane rănite”. A transmis ISU Dâmbovița. “Un autoturism, condus de o femeie de 32 de ani, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat“, au transmis și reprezentanții IPJ Dâmbovița.


Echipajul de pompieri, ce a intervenit la primul accident, a fost redirecționat către al doilea accident, produs la ieșirea din satul Ilfoveni, intersecție Cazaci-Racovița, pe DN 71 intersecție cu DJ 711 D. În acest caz este vorba de coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară.


“La locul accidentului au fost identificate 2 persoane rănite, ambele dintr-un autovehicul. Conducătorul celuilalt autovehicul implicat era ieșit din acesta. Persoanele au fost evaluate imediat de pompieri, două dintre acestea fiind preluate de echipajul SAJ”, au transmis cei de la ISU Dâmbovița.
În cazul ambelor accidente, persoanele rănite (trei la număr) au fost transportate la UPU Târgoviște pentru investigații suplimentare.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top