fbpx

Platformă de știri și opinii

Sen. Titus Corlățean (PSD): “Am votat împotriva guvernului neomarxist”

in Actualitate/Parlament/Politică by
Banner

Senatorul Titus Corlățean a transmis în această seară că alături de ceilalți colegi social-democrați a votat împotriva lui Dacian Cioloș și a întregii echipe USR.

“Am respins farsa Johannistă și a neomarxiștilor”, a declarat Titus Corlățean, vicepreședinte PSD și senator PSD de Dâmbovița.

<<Ceea ce spuneam aseară, am realizat astăzi în Parlament. PSD le-a aplicat lui Cioloș, catastroficului “ministru” al Sănătății, Mihăilă și întregii ” echipe” neomarxiste a USR tratamentul pe care îl meritau. Am respins farsa Johannistă și a neomarxiștilor și am trântit fără compromisuri ( 184 voturi ÎMPOTRIVA) încercarea penibilă de guvernare a “spiralei” useriste! Mărturisesc însă că azi am votat ca USR-ul..Adică..pe invers.

Nu vă speriați: bila albă în urna neagră și bila neagră în urna albă. Pe scurt, am votat ÎMPOTRIVA “guvernului” neomarxist! Au primit ceea ce merită! P.S. Să nu uit, e important! Predictibil, PNL și UDMR au făcut și azi “joc de glezne”..Adică domniile lor au fost prezente și NU au votat deloc.

Mai clar, de fapt, NU AU VOTAT ÎMPOTRIVA LUI CIOLOȘ SI ” SPIRALEI” NEOMARXISTE! După ce au nenorocit România, tot mai speră să rămână la putere..cu foștii camarazi de la USR. E rușinos, acolo unde efectiv au aruncat lături ( reciproc, de altfel), sunt gata să se afunde din nou împreună. Ar fi bine să nu uitați. Vom vedea, e și mâine o zi.

Până una-alta, cred că ar trebui să ne rugăm mai mult zilele astea pentru România. Este nevoie.>>, transmite senatorul Titus Corlățean pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Titus Corlățean

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top